Welcome to Open Carnage

A resource for gamers and technology enthusiasts, with unique means of rewarding content creation and support. Have a wander to see why we're worth the time!

DevCysera

Gathering Exception Data Help please!!!

21 posts in this topic

Hello, last night I was playing some Halo CE and I exited the game and all of a sudden when I try to load it back up the game starts up than immediately closes and says gathering exception data. I didn't mess with any options or anything. I've tried running in compatibility mode, I've tried just about everything I can think of and it still says gathering exception data. Please help me out!! Thank you very much!!! 

 

P.s. it's a Windows 10 if that makes any difference...


b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Members of Open Carnage never see off-site ads.

Unfortunately that error message is for generic crashes; it doesn't tell you much.

 

Try using the install media to repair the CE installation?

 

The game is crashing before you can get to the menu, right? Do you have a ui.map mod? Try replacing your mods with the stock maps and see if the game is able to launch.

 

Are you using OpenSauce or HAC2 or anything?

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, DevCysera said:

Im using HAC2.

I'm not home to see if this is the case at the moment, but HAC2 will do that when its server is down. Try removing the loader.dll from your controls folder.

WaeV likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, DevCysera said:

It worked, but will HAC2 work again?

It will. Just give it some time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everything looks good here.

 

People are hitting it from all over:

 

xx.xx.xx.xx - - [05/Jul/2018:20:53:24 -0400] "GET /hac.dll HTTP/1.1" 304 -
xx.xx.xx.xx - - [05/Jul/2018:20:53:26 -0400] "GET /hac.dll HTTP/1.1" 304 -
xx.xx.xx.xx - - [05/Jul/2018:20:53:26 -0400] "GET /hac.dll HTTP/1.1" 200 294912
xx.xx.xx.xx - - [05/Jul/2018:20:53:29 -0400] "GET /hac.dll HTTP/1.1" 304 -
xx.xx.xx.xx - - [05/Jul/2018:20:53:35 -0400] "GET /hac.dll HTTP/1.1" 304 -

 

Anyone EVER has a problem with HAC2 contact me - friend me in Steam, or go to this discord: https://discord.gg/CVvwT2m

 

How often is this happening? I haven't had a real outage in weeks.

 

 


msalerno1965 in steam

msalerno@kilonet.net - email

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.