Welcome to Open Carnage

A resource for Halo Custom Edition and MCC modding, with unique means of rewarding content creation and support. Have a wander to see why we're worth the time!

EST. 14th of February, 2012

Kavawuvi

Chimera (1.0 beta)

296 posts in this topic
13 hours ago, Kavawuvi said:

You don't. You simply uncomment "enabled=1" like this:


[hotkey]

;===============================================================================
; Hotkey configuration
;
; Hotkeys can be configured to emit EITHER Halo scripts *OR* Chimera commands.
;===============================================================================

; Enable this to use hotkeys
enabled=1

 

good, Thanks a lot. It works now.

but I have a little problem, could you help me again?

I don´t see the list of bookmarks,it works, whit alt + #, but not appears.

I attach the image in rar.

 

bookmarks.rar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tiddy-bits:

21 minutes ago, ferxo0o said:

good, Thanks a lot. It works now.

but I have a little problem, could you help me again?

I don´t see the list of bookmarks,it works, whit alt + #, but not appears.

I attach the image in rar.

 

bookmarks.rar

It looks like you're playing the game in -useff, -use00, or -safemode. This breaks the console rendering and causes every other line to not appear.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, ferxo0o said:

good, Thanks a lot. It works now.

but I have a little problem, could you help me again?

I don´t see the list of bookmarks,it works, whit alt + #, but not appears.

I attach the image in rar.

 

bookmarks.rar

Please don't upload images to the site =]

 

The reason you couldn't upload the image without compressing it is because we block hosting images as there's better alternatives and hosting is expensive considering sites like this don't make revenue.

 

Use Imgur instead, and post the image url here, and it'll automatically insert into your post!


Oddly, this is familiar to you... as if from an old dream.          

Share this post


Link to post
Share on other sites

quick question

 

trying to get the splitscreen working as per these instructions

 

https://www.reddit.com/r/localmultiplayergames/comments/d8qkav/halo_custom_edition_6_players_splitscreen/

 

i got it running exactly once, then quit the game out and everything but now every time i load it (even after reinstalling the games and chimera and nucleuscoop) i get the error that "chimera not found"

 

then it runs the process picker and even when running the game manually it cant find the processes even though it clearly has the process IDs listed

 

then it all crashes

 

attaching stuff below

 

any help is appreciated

 

https://ibb.co/D1N47c3

 

Untitled.png

29052020_223952.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, altairibnlaahad said:

quick question

 

trying to get the splitscreen working as per these instructions

 

https://www.reddit.com/r/localmultiplayergames/comments/d8qkav/halo_custom_edition_6_players_splitscreen/

 

i got it running exactly once, then quit the game out and everything but now every time i load it (even after reinstalling the games and chimera and nucleuscoop) i get the error that "chimera not found"

 

then it runs the process picker and even when running the game manually it cant find the processes even though it clearly has the process IDs listed

 

then it all crashes

 

attaching stuff below

 

any help is appreciated

 

https://ibb.co/D1N47c3

 

29052020_223952.txt

 

Unfortunately, I don't understand the contents of your text file, but here's what I can tell from your screenshot.

  • multiple_instance_2_sig - I can see this not agreeing with your setup, as it's possible whatever you're using to simulate split screen modifies that code. I'll see if I can make that particular feature optional in this case.
  • cd_key_hash_sig - Are you certain you're using the official 1.0.10 haloce.exe? Modified versions of the Halo executable, even those used to bypass DRM restrictions, are not supported by Chimera. They might still work, but they might not, too, and they're difficult for me to test, fix, or ensure the stability of Chimera when running on such mods. Due to the nature of some of these mods, I will not test them locally, either.
ST34MF0X likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Kavawuvi said:

 

Unfortunately, I don't understand the contents of your text file, but here's what I can tell from your screenshot.

  • multiple_instance_2_sig - I can see this not agreeing with your setup, as it's possible whatever you're using to simulate split screen modifies that code. I'll see if I can make that particular feature optional in this case.
  • cd_key_hash_sig - Are you certain you're using the official 1.0.10 haloce.exe? Modified versions of the Halo executable, even those used to bypass DRM restrictions, are not supported by Chimera. They might still work, but they might not, too, and they're difficult for me to test, fix, or ensure the stability of Chimera when running on such mods. Due to the nature of some of these mods, I will not test them locally, either.

Yeah i downloaded the official patches from bungie website

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.